PÅSKÄGG! :D

Godkväll fina flickor & pojkar, förlåt för att jag inte skriver så ofta men jag har inte haft tid nu på sistonde men hoppas ni förlåter mig ändå :)
Vad hittar ni på denna kväll?
Själv så har jag varit i skolan och slutade elva så efter det tog jag bussen hem och åt lunch och började mitt påskpyssel så jag har haft kul, kan ta kort på några av dom sen :)
Vid fyra skjussade min bror mig till jobbet och vid fem tiden kom mormor som skulle ha ansiktsbehandling och hon är så söt som tog med sig sina mackor andra gången, så vi satt där och fikade lite :) Sen ringde jag Josefine och hon kom så gärna förbi och ville ha behandling och hon blev jättenöjd efter det hihi :)
Nej nu ska jag gå och äta och umgås lite kvällsmys med mammsen och micke :)
Jusste imorgon kommer älsklingen och brorsans tjej caroline :D Så jäkla mysigt det kommer att bli <3
Puss & sov så sött! :)

Ansiktsbehandlingarna går framåt! :)

Ojoj nu är jag uppe sent jag vet men måste bara skriva ett snabbt litet inlägg!
Nu har jag övat på ansiktsbehandlingar i några dagar! :) En gång på mormor, andra gången på älskling, tredje gången igår på mamma :) Och idag blire på pappsen, onsdag mormor igen, hon ställde gärna upp sa hon haha, hon tyckte väl om det :)
Så om det finns nån som är intresserad av en ansiktsbehandling av mig för 100 kronor så hör av dig till min e-mail [email protected] så kan vi diskuteras vidare där :)

East ! :D

Helluuu :D , eller ja godkväll kanske man ska säga! Vad har ni gjort denna dag? :)
Själv så har jag varit i skolan till 12, efter det så mötte jag söta Fanny på stan och vi hittade en snygg tröja så vi köpte en likadan hihi, kan ju faktiskt vara kul att ha likadant ibland! :P Ett knallrosa linne iallafall that´s cool ;)
Sen så köpte vi hem "Frödinge kladdkaka" VÄRLDENS GODASTE!!! <3
Tog bussen hem till mig och fikade på den goda kladdkakan och sen gick vi vidare hem till fanny där jag fick tillbaka pengar hon lånade av mig, sen tog vi en varsin macka sen gick jag till bussen för att åka till jobbet, så det har väl jag gjort idag! Tack fanny & moster för en underbar dag/kväll! :) <3
Mamma var så söt idag! Älskar min mamma oerhört mycket :) Jag ringde henne typ runt fyra-fem tiden och frågade om hon ville ha en ansiktsbehandling av mig men hon hade inte tid för att hon skulle träna efter jobbet men sen lite senare smsade hon mig och det stod: hej! ville du ge ansiktsbehandling idag? :) Och då svarade jag ja, och då ringde hon upp och sa att hon kommer och att hon kan träna imorgon istället för att hon visste att det skulle vara ensamt för mig på jobbet idag och att det är bra för mig att ha en kund om dagen för att kunna bli bättre, så tydligen hade mamma berättat för pappa hur skitbra jag var så vill pappa också få en behandling, så han kommer till mitt jobb imorgon klockan 19 och sen åker vi hem tillsammans, gud så mysigt! :D
Jusste lilla söta Hanna hade smsat mig och frågade om jag ville med till årstahallen, och det är klart att jag ville eftersom bussen ändå stannade där haha, så jag passade på att köpa godis till min nya fina godisskål :D och påskgodis såklart!
Nej nu orkar jag inte skriva något mera, måste hinna dricka mitt té också :) Och mysa med mig själv hihi, har tänt massa ljus och gjort mysigt i mitt fina bästaste rum! :D
P.s saknar min lilla söta älskling! <3 Tänker på dig!
Sov gott käre folk! :)
Det nya téet som mamma köpte! gott varé :)



Mitt påskpynt hihi! :)



Köpte godis till min fina godisskål!

Today is a good day! :)

Hallå alla fina människor! Ätnligen har jag fått min nya data, det blev en rosa/vit också, så jäkla fint :D
Igår var jag, mamma, bror, brors tjej och min älskling hos farmor och farfar och hade en TV-mysarkväll tillsammans och innan det bjöd dom på massor ac våfflor haha usch vad gott, jag ville vara den som åt mest våfflor men nej självklart ska pojken äta lika många, så att säga 7 stycken haha förstår inte hur jag orkade eller egentligen orkade jag väl inte men det blev så haha.
Idag så gick vi upp runt halv tio tror jag och sen gick vi upp och åt frukost och sen så kom mamma och pappa hem från media market, dom har ju öppnat det vid boländerna nu så det är typ asmånga folk där!! Alltså jag förstår inte varför just ALLA människor åker dit samtidigt när dom vet att det är massor av folk där haha :P
Men men nu sitter jag här vid min käraste data hihi, så skönt att kunna ta med sig den överallt också, liten är den, typ 10 nånting, men man ser bra iallafall, that´s the point! ;)
Nej nu ska jag fortsätta göra mig iordning men ha en underbar dag för det ska jag ha! :)
Krams krams <3

A cosy day! :)

Hellu :) Igår sov älsklingen hos mig så han skulle upp och tidigt idag och jobba så jag låg kvar i sängen till typ elva, så skönt med sovmorgon :P
När jag gick upp så åt jag fyra mackisar hihi så jäkla gott ibland, och jusste jusste det va ju så gulligt av pappa :)
Jag gjorde middag åt mig, pappa & Lasse igår och det blev orientalisk wok, supergottis!!! Och det blev en matlåda över och pappa sa att han kunde spara den istället och köpa något på jobbet men sen på morgonen så undrade jag var´t maten hade sprungit i väg, men så kom jag på att pappa tog den iallafall, så söööt!!!!!!! :)
Iallafall så, idag har jag bara städat och gjort fint i lägenheten, sen så fick jag helt plötsligt för mig att göra middag igen, men det är ju superkul att göra annorlunda goda maträtter, jag fick ju en kokbok av mammsen "lättlagat på 20 minuter" heter den, asbra bok det :)
Så jag fixade håret och lite mascara och gick till årsta centrum och köpte ingredienserna vi inte hade hemma så jag fick mig en promenad också, mysigt mysigt :)
sen fick jag för än gångs skull lust att BAKA!! :O Haha men alltså jag kan verkligen göra asgod mat och baka havrebollar, bara jag har recept och är koncentrerad bara, så jag fick bjuda mamma och pappa på middagen och dom tyckte det var jättegott och ja me såklart hihi! maten bestod av kikärtsbiffar, pitabröd & sallad :)
Till efterrätt blev det mina goda havrebollar, mammas kladdiskaka & glass! Mmm.. yummi :)
Nej hörrni nu ska jag ta en dusch, på det blire´ brun-utan-sol!
Nighty! <3
Nej det är inte mina bilder! Men hade glömt bort att ta kort tyvärr! :P



Going home tonight ;)

Hellu snart bliré av till att åka hem till mig men älsklingen skulle på toa först haha :D
Så snart ska jag få träffa bästa mamma, gud så mysigt! :) <3
Jusste älsklingen ville mysa med mig ikväll, så söt hjärtat! :)
Nej nu ska jag dra vidare! Ville bara uttrycka mina känslor: JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN & MOR!! <3 <3


VÄRLDENS SÖTASTE MAMMA PÅ BILDEN :D <3

A hot warm bath :)

Hellu hellu godingar! :) Snart ska jag hoppa in i badet, fy så mysigt & skönt! Har faktiskt inte badat på länge nu, usch tragiskt jue! :P Pojken min är borta hos någon människa och hjälper honom att fixa något ;)
Idag ska jag träffa min underbara familj! :D Miss them :/ För idag ska jag & älskling åka hem till mig och sova där, som vi gör varje söndag! :)
Nej nu ska jag fortsätta med mitt sysslogöra, ska ju tappa upp badvattnet och äta bullar, den bästa blandningen som finns är ju bada badkar+bullar+saft! IIIIIIH  hihi :)
Vad ska ni göra denna snöiga dag? :)
See yu läytaaa! :D



Lilla jag på bilden och osminkad hihi! (a) :)



Guuud så mysigt det ser ut på bilden! Varför kunde det inte varit jag istället :P

Superduperväder today! :D

Hellu people! :) jag hade ställt klockan på nio imorse för jag vill inte vakna så sent jag tycker faktiskt om att gå upp tidigt, så jag och bebi låg och drog oss lite och myste men sen gick vi upp och duschade sen gjorde sötnosen frukost till oss, så söt! :)
Nu sitter jag här och lyssnar på Aqua, så mysigt att lyssna på gamla låtar som man älskade när man var liten haha.
Självklart sitter jag och tittar runt på internet också, min brors tjej har söt blogg, läste den första gången idag! :)
Senare idag blir det av till älsklings föräldrar, hans mamma fyllde år förra helgen, hon e så söt hihi! :)
Vad ska ni göra idag?
Aqua - Dr.Jones - http://www.youtube.com/watch?v=buXJlBd3Mf8



Världens finaste mamma på bilden & mig själv <3


Kan det bli mysigare? Noo

Godkväll läsare! :) Nu har jag legat och sträckkollat på tv:en hemma hos älsklingen och bara haft mysigt med mig själv och mitt gosedjur hihi, bumbi fick jag av mammsen förut så det är därför det är extramysigt att mysa med den och då känner man sig inte lika ensam och den värmer :D <3
Mamma och jag tittar på samma kanal på tv så vi smsar med varandra lite då och då, så jäkla mysigt! min mamma är världens bästa och verkligen mysigaste mamman på hela jorden och massor av mera go'a saker :D
Nej nu ska jag tillbaka till tv:en men ville bara skriva lite snabbt så ni vet att jag har skitmysigt! hihi :)
Godnatt & pusspuss! <3





Let´s dance & solsidan denna kväll! :D <3

Oriental music & dance ;)

Hellu! :D Ska åka bussen till FIIA idag, kommer säkert gå dåligt för mig för jag kan verkligen inte dom här bussarna, eftersom jag ska åka från skokloster till bålsta och sen ska jag gå ända från bålsta till vivo, usch usch får se om man hittar också men jag tror det.
Just nu sitter jag väl och lyssnar på oriental belly dance music, fett mysigt! :D
Jag tror nog att jag är lite småsugen på att börja dansa orientalisk magdans faktiskt, ska provdansa först isåfall :P
Gick väl upp runt nio tiden idag, men innan väckte jag älsklingen och schasade upp honom haha så snäll man är :)
Nej nu ska jag fortsätta titta runt på internet och hämta den sista biten av kladdkakan sen ska jag fixa klart mig för enligt mamma ska bussen komma 12.20 nånting, så vi får väl hålla tummarna att den kommer då och att det blir rätt busshållplats och rätt buss haha :)
Vad gör ni idag babes?
Pussipuss
Om ni vill lyssna på låten så gå in på
: http://www.youtube.com/watch?v=pR2S8QV9euM

I wan´t chicken tonight!

Äntligen!! Jag är för en gångs skull klar med båda korten som jag gjorde på egen hand idag, en till FIIA och en till älsklingen :)
Har köpt två presenter till FIIA idag så det kommer blir kul att få ge henne den/dom och till lilla älsklingen så har jag köpt två grejer, fast det är till både han och mig men ja lite mysgrejer, men kan inte säga nu för man vet aldrig om någon läser detta och då är jag avslöjad! :)
Jag gick upp runt åtta tiden idag och sen åkte jag ner på stan med mamma för det var hon som köpte massa grejer som man behöver till att göra egna kort, det var mysigt faktiskt, sen fick jag låna pengar så att jag kunde få köpa presenterna, så snäll & söt så! Puss på mammsen <3 :)
Nej nu ska jag nog ta något att äta på och sen duscha men ni får ha en underbar kväll för det ska jag iaf ha :)
PuSsEn <3
Fina produkter på bilden va? :) Lika fina känns dom på huden jag lovar, kontakta mig & köp! Rena är dom oxå:D

Work tonight!

Goddag på er såhär på dagskvisten! Haha :) Vad hittar ni på denna dag? Själv tycker jag att den här dagen har varit för trög och långsam, gick i skolan till elva för jag och min lärare kom på att jag skulle bara ha två timmar på onsdagar och det är ju heeelt okei också :)
Sen gick jag hem, jag tog inte bussen haha, sen har jag väl bara fixat lite i rummet och ätit och sånt så snart ska jag ta bussen till jobbet, börjar ju tre och slutar liksom 21.00 usch usch det är sent men what to do :P
Imorgon är jag ledig så då ska jag ta bussen till FIIA och hälsa på en stund och sen får väl älsklingen komma och hämta mig där och då ska jag pussa så mycket på honom så han lider :)
Nej nu ska väl jag ta och börja bege mig mot bussen snart men först måste jag fixa lite mera saker så vi hörs imorrn eller nåt!
Vad ska ni göra denna kväll? :) Ciao <3


Ohyees.. ;)

hellu hellu hellu hellu,men sluta jag skojjade bara ju!! :@ Hihi jag skojjade två ggr, fy vad kul! haha :)
Nej men vad gör ni denna fina dag? :)
Själv så är jag ledig idag men ska till skolan & jobbet imorgon, men idag så vill jag gå på bio med fiia, älskling & sebbe men det är bara om pojkarna vill men fiia och jag vill iaf :D
Sen så har jag inte gjort så mycket idag, tror nog att jag ska ta en till bit kladdkaka innan hjärtis kommer hem, men först tvätta håret för det är så skönt! :P
Så vi hörs people ;) Pussen <3
¨


It´s gonna be a good day today! :D

Goodmoorning people! :) Idag har jag vaknat upp hemma bredvid den sötaste :) Fast han var iförsig redan uppe och pratade med mamma, så söt :P
Nu sitter jag här med Emma kusin så nu ska jag busa lite med henne men ha en bra dag för det ska jag ha :)
Ska ju till Micke, Åsa & Jessica med familjen och älskling och titta på melodifestivalen.
Vad ska ni göra idag? :)
Pussen
Mina nya skor på bilden :) <3

Myskväll med dig! <3

Godkväll superfolket! :) Idag har jag varit på ikea med mammsen, broder min och hans tjej, mysigt mysigt :)
Mammsen bjöd oss på lunch där :) Kyckling, pommes & bearniesås tror jag att den stavas iallafall :P
Sen åkte vi hem och då hjälpte pappa och mamma mig att sätta upp hyllorna och tavlerna, kan ta en bild på mitt rum någon dag så ni får se hur mysigt det är :D
Sen har jag fixat lite med mitt rum och fixat mig själv och sen kom bebii :D :D Den sötaste och bästa med andra ord :)
Vi har tittat på film/tv, ätit och myst med varann medans familjen är borta hos farmor och farfar, så dom borde väl komma hem snart :)
Nej nu ska jag hitta på något annat, älskling ligger i soffan och tittar tv medans jag sitter här, så söt han är! <3
Men ha en bra kväll/natt, pussen!

Huvudstaden idag med den bästa moster! :)

Moorning people :D Idag är jag glad igen and that´s good ;) Ska åka till huvudstaden idag med min käre moster & lillkusin och vi ska gå på produktutbildning fast inte kusinen för hennes pappa ska hämta upp henne, och innan ska vi shoppa lite grann, eller gå runt och kolla lite iaf, men sen utbildingen.
Just nu sitter jag och målar naglarna men min vita e slut så jag kan inte göra fransk manikyr! :(
Vad ska ni göra idag? :)
Jusste jusste, imorgon ska jag träffa beeeebi :D Miss him <3
Pussen <3






Overkill in your dream!

Hällu may fräänds, haha nae sköjja bara.. Idag har jag faktiskt varit i skolan och jag va så duktig och tog hem lite matte och ska plugga hemma vet inte varför men blev bara sugen på det :)
Sen efter skolan så va jag ju på ungdomsmottagningen såklart! Och söta lilla Fannisen följde med mig bara för att vara snäll och SÖT! SÖTA UNGE!! <3
Har faktsikt spenderat hela dagen med sötisen, vi åkte till ikea och därifrån köpte jag hem en vit fotoram med tre bilder som jag ska sätta i på babie & mig :) Och sen köpte jag en fin rosa vas och sen 5 stycken värmeljushållare i rosa som bara kostade 10 kronor, jättefint blev det iaf, men ska dit kanske på fredag igen för att kunna köpa lite mera saker som jag behöver, hittade också ett skitfint mörklila påslakan för 349 kronor <3
Nej nu måste jag fixa lite saker här hemma, bråttom bråttom!! = Jag är nyfiken :P
Men ha en bra natt & sov sött! Puss på er! <3



My best friend, and my lover! <3

Älskar dig mest av allt hjärtat, du är min & jag din förevigt <3
Hittade ett par gamla bilder på mig och bebi som jag måste visa för er! :)



Kommer så väl ihåg första gångerna med dig, det var underbart, jag blev så kär! <3



Haha så bäst! <3



Hihi så söt jag va som gjorde den! Fast sånt gör jag ju fortfarande haha :) <3



Världens finaste, snyggaste, sötaste, hetaste, sexigaste, bästa & vackraste bild på älskling, I just love that picture, you make me dream about happiness! <3

What a wonderful winterday today! :)

Godnatt mina läsare! Ska bara skriva ett litet snabbt inlägg så ni vet att jag lever har varit dålig på att skriva varje dag nu på sistonde men det händer så mycket bara, jag va i skolan idag iaf och jag, nathalie, sabina & Joakim åkte till Ikea och åt korv! haha gott varé också såklart :P
Sen har jag jobbat hos min kära och bästa moster så nu kan jag iaf handmassage som jag ska testa på älskling sen! :)
Imorgon ska jag till ungdomsmottagningen och göra en udnersökning för det känns bra att göra det varje år eller nåt sånt nu när det är gratis också så ska man ju passa på :)
Sen är jag ledig resten av dan tills på torsdag för då ska jag på produktutbildning med moster min! Och då kommer jag att vara hemma runt 23.00-00.00, usch vad sent men det bästa är ju att då är jag ändå ledig på fredagen och på måndag också så nu får man långledigt!
Nej nu måste jag gå och sova har sån ångest för att jag är uppe för länge, men sov gott på er!
Kiss you godnight my friend! <3



Det är jag på bilden men tycker om den ändå! Gammal sån dära photoshopbild :P


Mys med familjen & släkten idag!

Hellu hellu hellu hellu hellu, nej jag ska inte trötta ut er! :P Vad gör ni denna fina dag?
Okeei jag vet alla tänker "usch söndag" Men jag tycker att söndagen är bra för då får man tid att göra fint hemma och sen bara mysa med familjen och pojkisen :D
Fast just nu är baby i garaget med sin kompis medans jag sitter här och klämmer i mig alla bullar, fast dom ät tyvärr slut nu! :/ Haha
Nej nu ska jag fortsätta med att äta något gott haha och sen ska städa upp lite nånstans funderar jag på :)
Pussen.



Haha så söt gris! :D

Jag har välrdens bästa mamma! <3

Hej påre snygging! :) Jag sitter här framför datorn och försöker få upp godiset som heter "snygg piller", köpte den igår från Lagerhouse i gränby centrum och sen köpte jag en likadan som hette "ska vi pussas?" Men den får jag bara äta med älsklingen och pussa honom då :)
Har precis klämt i mig kladdiskakan och jag har sparat en liten bit kvar nu till älsklingen haha :)
MItt hår är också fixat och sminket och ja det är väl det som är klart men ska byta om till festis kläderna senare, ska ju hem till fiia´s mamma idag och fira fiia hon fyller nitton år :D Grattis till henne <3
Nej nu ska jag fortsätta prata med mammsen på msn och mysa lite, det är nog det mysigaste som finns, alltså att prata med henne på msn eller facebook, älskar min mamma hon är den bästa mamman som finns på denna jord och över allt annat <3
Hoppas ni får en bra dag! För det ska jag ha, pussen! :)



På bilden: Min chinchilla, mitt hjärta <3


Overkill fantasy! :D

DÖDA DIG DÖDA DIG!!!

OVERKILL IN YOUR FUCKFACE YOU MATHAFUCKA!!!!!!!!
äta soppor kasta gröt och ha en egen potatisverkstad är det som harald drömmer om, han är ful, tjock och har en allmänt psykopatisk störning i huvudet precis som du.
Du är så jävla avundsjuk på honom fyfan vad jag är bäst och du är så jävla SÄMST!! HAHAH FAN VAD FUL DU ÄR!
Vänta bara, jag ska ringa harald och han ska kasta gröt på dig med en leksaksgiraff.
AAAHHH !! cp cp cp cp cp cp hihi BÖGJÄVEL!!
Behärska dig nu, spänn hjälmen do whatever you want but now Harald going to KILL YOU!!
jag ska kasta en ful jävla fin vas i ditt fula stekpannshuvud FUCKFACE! :D Fuck off and have fun :)

Why i miss you so much, It´s just hurt my heart!

Godkväll läsare! Jag är fan inte glad nu alltså, har suttit vid samma jävla data och samma internetsidor och inte gjort ett skit så fatta att jag är uttråkad till döds! Har fått nog av att bara sitta såhär och dö! Blir arg och mår psykist dåligt av sånt här men vet inte vad jag ska göra annars men men..
Nej nu orkar jag inte skriva mer, orkar ingenting nu egentligen usch!
Men syns imorgon! Pussen & goodnight:)

Rosenkvällar :)

Nu sitter jag här och funderar på att ha rosenkvällar ibland & det jag menar med det ska jag förklara.
Antingen hemma hos mig så kan man få komma högst tio stycken och prova på olika rosen produkter och sen får vi se ifall du vill köpa, jusste jag kommer visa och förklara hur man lägger på produkterna på rätt sätt så får ni pröva efteråt och både känna och se resultatet, själv älskar jag dom produkterna som jag har testat dom är jättebra :)
Kolla gärna in på hemsidan om produkterna och kanske du vill testa massage eller något annat skönt hos Carola?
P.s Du borde verkligen prova ansiktsbehandling, det är underbart, det är nog det skönaste jag vet! :)
Gå in på hemsidan för att veta mera: www.chokladspa.net


En berättelse som jag skrev på svenskan & min lärare skrattade haha!

Jag ska berätta om en gammal gubbe som har väldigt livlig fantasi & är väldigt talangfull & han är åttio år gammal.
En dag gick han på promenad 6 gick väldigt långt den här dagen, plötsligt gick han förbi sin gamla skola som han gick i för väldigt länge sen & ville så gärna gå in och titta runt för att få tillbaka lite fina minnen.
Han gick in, han klädde av sig naken, han fick flipp helt enkelt, han börjar skrika & springa naken med sin käpp i handen & alla barnen springer ut genom klassrummen & undrar vad som står på där ute i korridoren.
Gubben börjar vifta med armarna & slå sönder alla barnens huvud med sin käpp och börjar skrika "OVERKILL, OVERKILL"
När han inte orkar springa mera så stannar han & skriker "DOMINATING" & då kommer en sträng lärare & tar tag i hans öra precis som man gjorde förr i tiden när man var olydig & sliter med honom, ut genom dörrarna & ut på gatan & släpar in honom i en bil, dom åker långt långt iväg från stan & ut på landet  & där stannar dom & läraren drämmer till gubben hårt med ett baseboll-trä & säger för sig själv - I´m the bearjew!

Gubben vaknar av sin förvåning mitt ute i ingenstans,  han tittar sig omkring & ser bara en massa vatten, han tittar bakom sig & ser att han inte kan komma någon vart, han sitter på en öde ö som bara är några meter lång och bred, vad ska han göra?
Han börjar göra redskap för att kunna överleva på ön helt ensam, han gör fiskespö & spjut sedan sätter han sig ner & börjar fiska.
Efter en stund så får han napp, han skriker av lycka & börjar slita itu fisken,  han börjar göra upp elden & grilla fisken medans han sitter & klappar sin fina vas som han hade hittat på ön, han älskar den redan & den är väldigt ömtålig så det är ett under att den inte har gått sönder.
Vasen är det enda som han nu äger så han tänker älska den med sitt liv och dyrbarhet.

Efter en hel vecka så börjar gubben bli väldigt snurrig i huvudet eftersom han bara sitter och pratar med sin vas varje dag & natt, det är tydligen hans nya älskarinna.
Han ställer sin vas på stranden & klättrar upp i en palm för att leka pirat, han sitter där en stund & plötsligt får han syn på en minderårig flicka som simmar runt i havet.
Gubben fattar nu ingenting för det är säkert flera kilometer till nästa ö härifrån, han klättrar  ner från palmen men det går inte så bra, han ramlar sista biten och slår sig på rumpan.
När han väl ställt sig på benen så börjar han gå mot havet men plötsligt stannar han upp & förstår ingenting längre, flickan är borta & hans vas är borta & gubben dog, hur kunde detta hända?
Jo jag ska förklara för er.

Gubben hade blivit snurrig i huvudet & det blev för mycket för honom, flickan som han såg fanns egentligen inte, det vara bara en syn han fick, men han var så desperat av sin vas så han hade simmat efter henne och dog av utmattning.


This story is writed of: Angelica Larsson

Påhittade citat av mig!

Min pojkvän sitter och tittar igenom tidningar som han måste slänga och då visade han en sida i tidningen och sa: men tillexempel det här vill man ha kvar och titta i.
Då säger jag : Men älskling, slicka på den sidan och sen sväljer du, så kommer du att ha kvar det i hjärnan.

The bus i going round, round and round .

Tjohej på dig! Haha dåligt uttryck men kom inte på något annat som jag ville skriva, nej nu sitter jag här i vardagsrummet hemma hos bebi och har precis ätit klart min frukost som bestod av potatissallad och sån där skinka som man brukar ha till, kommer inte på vad det heter just nu :)
Igår kväll så tittade jag och älskling på bette midler-filmen "The rose" och myste såklart till det men johnny kom över en snabbis för dom skulle fixa något.
Idag ska jag till FIIA och hälsa på lite och då ska vi köpa morötter har jag bestämt hihi, och sen ska vi mysa såklart :)
Nej nu ska jag fortsätta hitta på nåt skööj!! :D
Ha en bra dag för det ska liksom jag ha och plus att det är skitfint väder ute! :D
Pussen <3

School and school all week out but i want to be with you darling, i miss you.

Goodnight kids! Eller snart godnatt eftersom jag tänkte bara kolla in här så ni vet att jag lever för jag har ju inte skrivit på några dagar nu, förlåt!
Har liksom inte haft tiden eller orken till det liksom, men nu känner jag att jag måste skriva men har egentligen inte tid nu för min barndomsvän Hanna är på besök och ska vara det hela natten eftersom hon ska sova här inatt hihi mysigt :)
Nej nu ska vi titta på movie liten stund och sen sova, så nu kan jag skriva det igen, goodnight! and sleep well :D
Pussen.


RSS 2.0