Saturday evening!

Här sitter man i soffan och funderar på att fortsätta städa klart rummet nu men fastnar framför tv:n, tittar på Miami Ink :P
Nej nu ska jag inte skriva mer eftersom jag är så inne i tv:n men ha en underbar lördagskväll! :)
Puss

Sweet day!

Helloo babes ;) Idag har jag inte varit uppe länge somnade jättesent inatt, typ 3-4 tiden usch usch dåligt.. Men gick upp klockan 13 för att min söta irriterande snälla bror va så gullig och väckte mig på ett irriterande sätt, han plingade på dörren emmellanåt och tillslut så gick jag och öppnade dörren för jag trodde ju att det var min kompis Emil ju och sen så sa min bror: Bra nu kom du upp :D Haha så söt!
Han drog sen igen iallafall så nu är det bara jag hemma och har duschat helt själv med bruten fot, är lite smått stolt ;)
Nu sitter jag här och äter världens godaste mackor!!!! Rostade mackor med JORDGUBBSSYLT på :D och väntar på Emil & Malin :) Världens sötaste par blir ju nästan avis! :P
Sov hemma inatt men ska sova hos dom inatt med bästaste FIIA :D Puss på henne!
Nej nu ska jag fortsätta titta runt på internet så jag hinner, PUSS! <3



Sofia FIIA Thelander du är mitt halva hjärta <3

Sofia du är världens bästa i mitt liv, du ställer verkligen upp till mer än 100% och jag kommer alltid göra samma tillbaka <3

En vän som dig är verkligen dyrbar och en sån ska man hålla kvar vid så länge man lyckas, så du får räkna med att jag ALDRIG i hela mitt liv skulle lämna dig från mitt hjärta.
Du är den som har mitt halva hjärta för du är den rätta som ska ha platsen där och det är jag väldigt glad över.

Varjde dag som går tänker jag på hur underbar, snäll, vacker, omtänksam & bäst du är, du får aldrig lämna mig för jag tänker aldrig lämna dig!

Du är den som jag brinner för. Du är den som gör mig lycklig hela tiden, när man ser dig blir jag alldeles varm i hjärtat och när man bara tänker på dig likaså.

Du är världens bästa slyna! :D <3


Här kommer några bilder på dig och mig, gamla som nya! <3



Bilden från 4-h <3



Bilden från sommaravslutningen förra året! :D Oslagbar <3



Bilden från när du fixade dig, bara för att du är så söt hjärtat!



En av alla bilderna från Lasses balkong :)



En annan bild från Lasses balkong :)



My eyes :)



Snyggaste 80-tals FIIA!! :D



Stunden då du tatuerade dig för första gången, duktiga FIIA! <3



Din fina tatuering, men inte färdig än! :P



Någon gammal bögbild på oss haha! xD



Din mysiga lägenhet när vi möblerade :)



Skolavslutningen, din lapp haha! :)



Britneypose! :D



Hunddagis minnen :P



Hahahaha kommer ihåg den så väl! xD



HAHAHHAHAHA VÅRAT OFFER!!! xD xD Omed :)



Partyboy i stan haha! xD



När vi kammade ur mina dreads *suck* Haha <3



Bilden på Eddie haha xD



Råttan ! xD



Alexandru, *SoFIA du har så vackra ögon* HAHAHA <3



Du & Jag på 4-h är mysiiiigt! <3 <3

MINA RAKASTAN SINUA FIIA <3 

Lalala.. MYS!

Hejsan hoppsan snoppsan! Nej nu ska jag inte skriva en massa konstiga rim, men ville iallafall bara kika in lite snabbt här och bara få ut mina tankar.
Ville liksom egentligen bara skriva att jag älskar min pojikvän mest av allt och att han kommer alltid vara den bästa i mitt liv.
Nu ska vi mysa, fika & ha en liten movie-time så byeee :)



Tvätt tvätt! hihi

Min snygga FIIA är så snygg!!! Och jag me hihi :) Hon ska pimpa mig idag, då blir man alltid fin om hon gör det, ni kan få se ett foto på oss sen :)
Nu fixar hon det sista med håret sen ska hon fixa klart mitt hår så det blir nöööjs..
Älsklingen kommer hem idag för han sov ju borta i Göteborg med sitt jobb inatt och då va FIIA snäll och stannade med mig hemma hos honom men hon ska vara kvar hela veckan, mys!! :D
Jusste vi har fixat klart balkongen nu också, najs var´t det, kan ju sitta där och njuta av det fina haha :P
Nej nu ska jag fortsätta lyssna på gammal musik, sean kingston och såna där coolingar haha..
Have a nice evening! ;)


Skrubb skrubb! hihi

tja! idag har det varit mysigt med min underbara FIIA.
När vi vaknade imorse så låg vi kvar i sängen och bara prata en massa irriterande saker som va faktiskt skönt att prata ut om, jag älskar att FIIA finns i mitt liv hon lyser upp det! :)
Sen gick vi upp och åt frukost tillsammans på balkongen som var väldigt mysigt! :D
Efter ett tag fick vi för oss att skrubba älsklingens balkong som va så jäkla äcklig men nu är den vit och fin igen :)
Sen kom baby hem med två solstolar och lite mat och sånt, sen blev det middag och mys på balkongen, älskar att sitta på balkongen med bra sällskap under kvällssolen med mysig filt och dricka cider! :)
Neej nu ska jag runka vidare men vi hörs!
KRAM


Yeeah rock´n´roll haha!

Tja på´re hur e läget!? Här är det iallafall bra :)
Idag har jag hoppat runt i bålsta/skokloster med bästaste FIIA :) <3 Det var JOBBIGT!! Får så´n himlans ont i händerna av att lägga all tyngd på dom hela tiden (på kryckorna alltså) faaaan!
Men men, vi tog bussen från skokloster till bålsta för att FIIA hade en tid, hon skulle göra en sak som inte alla behöver veta än iaf.
Sen fick jag hoppa en lång sträcka tyvärr, JUSSTE JUSSTE, FIIA frågade busschauffören om hon kunde tänka sig att stanna närmare dit vi skulle och det gjorde hon, så himla snällt!
Men sen när vi var klara så gick till sibylla och åt för vi blev så hungriga och sen köpte fiia lite saker på affären medans jag satt kvar, sen åkte vi tillbaka med bussen till älsklingen, vi ska vara här en hel vecka, så MYSIGT!
Nej nu måste jag gå på toa, har liksom hållt mig säkert 10 min nu, så BYE!



Den gamla och söta bilden på FIIA & mig! <3

Jag är superduper lycklig!!!

Idag är jag riktigt glad för idag ska FIIA och jag hem till älsklingen och vi ska vara varje dag alltså fiia och jag, för bejbi kommer jobba om dagarna!! :D Det kommer blir picknick, fina kort, massa mys & prat och DEFINITIVT massa roliga skämt & skratt :D Såna där speciella skämt som bara finns i hennes och min värld haha yees i like it ;)
Nej nu ska jag forstätta med mitt och packa klart och sånt för snart så kommer mammsen hem och ska hjälpa mig med att packa ner det sista för det är lite svårt att ta med sig precis allt i händerna när man har kryckor som man stödjer sig på.
Jusste träffade Emil idag :) En god vän till mig och Fanny, vi hade inte träffat honom på superduper länge så det var kul och se hur han bodde nu.
Nej nu ska jag inte skriva något mer för nu kommer jag inte ens på något hihi, men ha en underbar kväll för jag kommer verkligen att ha det :) Puss!



En gammal bild på mig när jag hade brunt hår, så vad tycker ni? Brunt eller svart? :)


Söndagsmys!

Idag blir det söndagsmys och gooood mat! Kebab & pizza, GOTT!! :D
Efter middagen blir det kladdkaka och spelet vem vill bli miljonär :)
Ojoj nu kom gästerna så nu måste jag gå och hälsa och vara lite artig, men idag har jag iallafall åkt moppe för första gången med bruten fot men det gick bra & kul var det, sen så sitter jag här nu och skriver men nu så ska jag stänga av datorn och äta GOOD MAT :)
Bye !

Fredagsmys!

Nu ligger man här i soffan med sin EGEN data :)
Farmor & farfar va här nyss men dom blev trötta som vanligt och åkte hem men min farbror och hans brud är kvar och såklart den sötaste av alla är här, ligger bredvid mig och det är det bästa under hela kvällen, blev superglad!
Vi har ätit massa fika så nu är man riktigt proppmätt men nu ska jag fortsätta titta på film med dom andra men vi hörs snyggingar! Puss


Torsdag..

Tjena mors gott folk! Ligger här i min säng och tittar på TV och datan i knät eller rättare sagt, på magen haha.
Älsklingen sov här inatt, åh det va så kul att träffa honom igen har verkligen saknat honom enormt mycket men han va tyvärr tvungen att åka tidigt imorse för att besiktiga sin bil :/ men får väl se honom nästa vecka först :(
Nej nu orkar jag inte skriva mera och plus att jag inte kommer på något mera heller. Kramis

Bruten fot & ingen kryssning :/

Hur ska detta gå? :S har brutit foten, aj! Gipsat är det iallafall :) men hade planerat en kryssning med familjen som vi tänkte göra snart men nej nu går ju inte det, varför just denna sommar? Varföööör? :( Jag hade kommit på en massa roliga saker som jag ville hitta på och sola och bada fan fan fan! Hatar mig själv just nu oc så länge som min fot är bruten, ångrar mig som fan att jag hoppade ner från stoljäveln! Usch
Nej nu ska jag titta runt på andra bloggar men vi hörs! Kram :)

Hoppas att det vänder snart!

Ligger här i sängen med mammas data och har världens yrsel i huvet och nyser typ hela tiden, nej nu ska jag inte påverka er min smärta jag har.
Ville bara skriva ett väldigt kort och snabbt inlägg så ni vet att jag lever iaf :)
Ha en underbar dag! Kram

Still sick :/

Usch usch usch jag är fortfarande sjuk, men slipper febern iallafall för den har gått bort :D
Men har tyvärr halsont fortfarande, hoppas bara på att jag blir frisk nu till helgen, iaf tills på lördag/söndag!
Nej nu blev det jättekonstigt, helt plötsligt så försvann det onda Men hostar gör jag fortfarande och så har jag såklart min häxröst kvar haha så jäkla fult! :D
Jusste egentligen så tänkte jag vara elak mot er och inte orka skriva ett inlägg nu men jag kom och tänka på hur mycket min barndomsvän betyder för mig, alltså jag bara ÄLSKAR HANNA <3 :D :D You´re my best homofriend :D
Nej nu ska jag kirra lite gott fika till mig! :D
Så vi hörs senare! SEE YOU!!!

Nu vill jag bli frisk!

Nej usch nu har jag blivit sjuk, feber & ont i halsen inte kul någonstans men får hoppas på att jag blir frisk snart, va ju till vårdcentralen idag och han sa att jag skulle kunna bli frisk om 4-5 dagar, men det känns ju alltid längre tyvärr!
Usch usch nu ska jag krypa ner i sängen, orkar liksom inte sitta här längre men ni får ha en underbar kväll!
See ya!

Tisdag!

Idag är det tisdag och vad innebär det för mig? Jo, skola & jobba, har två kunder idag det blir najs.
Orkar faktiskt inte skriva så mycket och plus att jag har inte något speciellt att skriva heller :P
Men imorgon kanske jag åker till älskling om jag hinner bli frisk, för jag tror jag är påväg att bli sjuk :( Pappa har ju varit sjuk i några dagar nu så han har säkert smittat mig tyvärr! Annars brukar jag aldrig ha ont i huvudet :/
Nej nu ska jag spela på min brors dator :)
Hörs! <3

Söndag & fint väder!

Godförmiddag på er allesammans! Idag är det fint väder och söndag, sista helgdagen hörrni! Vad hittar ni på idag? Själv ska jag träffa Hanna för hon måste hämta sina saker och så, jusste sen ska hon och jag byta bilder med varandra också, ni vet från valborg :)
Jusste har laddat upp bilderna till datorn nu så jag kan visa några.
Min baby är hemma hos mig, så ska nog gå en mysig promenad med honom och bara ha det mysigt :)
Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva om, inget speciellt som jag tänker på iallafall.
Have a wonderful day!
Kisses!



Forsränningen, mycket folk var det också!



Sen träffade vi på Fanny & Ola :)



Sen blev det lunch för mig & Hanna, jäkla gott! :D



Haha ojojoj så söt man är då! :P



Sen blev det phototime! :D



Haha och en MASSA oväntat skratt!!



Massor av tokighetsbilder också :D



Mera tokigheter & misslyckade som blev roliga istället! :)



Bilden blev fin, även fast Hanna gör sin konstiga grej med armarna haha!



Självutlösaren fick ju såklart också jobba, men bilderna blev inte som vi tänkt oss haha



Hanna skulle åka till stallet en stund så jag passade på att fota lite..



...



Sen hörde man Hanna åka förbi "rock´n´roll" Haha



Sen blev det väldigt tråkigt så jag knäppte massa bilder på mig själv haha.



Sen blev det tv-spels time!



Sist men inte minst så hittar vi mig i spegeln!

Det var några bilder från Valborg, men det bästa av allt är att man kan ha kul utan alkohol, för ni er ju själva, vi hade väldigt kul ändå!

Mysdag idag :)

Nu sitter man här i soffan och tar det lugnt medans bror min ligger bredvid och spelar tv-spel haha, ovanligt? nej :P
Mamma bakar BULLAR :D :D Pappa sitter vid datan, och älsklingen min ska komma tillbaka ikväll för att han skulle mecka i garaget.
Mamma och jag ska åka till ikea idag, hon har råkat tagit sönder för många glas haha inte bra mamma, så det blir till att köpa nya :)
Förhoppningsvis kanske jag får övningsköra idag också! Har inte gjort det på en hel vecka nu tror jag.
Igår var´t det ganska lugnt och skönt! :) Det var jag och hanna och älsklingen hemma hos mig, vi gjorde asgod middag tillsammans, spelade tv-spel haha kul ju :) Sen så gick vi ut till majbrasan och fyrverkerierna, det var mysigt tyckte jag.
Sen gick Hanna hem till sig och lasse och jag gick hem till oss, och där i soffan låg då självaste mor och far och tittade på talang på tv, så vi slog oss ner och tittade med dom.
Jusste brorsan var i stan med sin kompis istället :)
Sen efter tv-myset så gick vi och lade oss, det var väldigt skööönt eftersom jag va så jäkla trött!
Vad gjorde ni igår? :)
Nej nu ska jag pyssla med något annat tills mamma är färdig!
P.s. ska lägga in lite bilder från igår sen så ni får se!
Pussss!



RSS 2.0