Det närmar sig ett nytt år :)

Hello sunshines :D Idag har jag inte hunnit gjort så mycket men har vaknat upp och hörde min bebi prata med nån i telefonen och sen skulle han åka till garaget så då passade jag på att gå upp och äta frukost och grejer, sen har jag bara suttit här och roat mig själv :)
Nu är iallafall mysisen hemma igen, så ska väl börja fixa mig lite.
P.s Saknar min underbara familj där hemma, så får väl se om vi åker hem idag eller imorgon :)
IMORGON ÄR DET NYÅR !! Då ska jag vara med dom finaste vännerna (Ola, Fanny & Bebii) och äta god pizza och maybe åka pulka, sen får vi väl se vad som väntar oss, men kul ska det bli iallafall <3 :D :D
Vad ska ni göra på nyår, tell me ? ;) PUSS <3


Snart är det nyår med er :D

Hello sunshines :) Idag har jag varit med beeebi hela dagen, vi har varit till kista en sväng och tittar runt och han fick lida lite när vi gick in på glitter för jag kunde inte bestämma mig vad jag skulle ha haha, men nu är det gjort.
Det blev ett armband och örhängen :D
Nu sitter jag här och längtar till nyårsafton medans bebi sitter och tittar på film.
Ska väl ta och hämta lite saft nu, men ville bara skriva en sak till min underbara mamma först: Jag älskar & saknar dig otroligt mycket, du är bäst! :)
Vad har ni gjort denna underbara dag ? :) puss <3


Christmas timee :D !!

Godmorgon alla söta vänner, idag är jag uppe väldigt tidigt och jag vet faktiskt inte varför men jag är fortfarande trött men kan inte somna om heller så ! :D Igår var det julklappar på dagen och klockan 00.00 :)
Jag har fått en massa fina julklappar, jag ska visa bilderna sen när jag har lagt in dom på datorn för jag har inte hunnit med det.
Igår var jag hos mormor och firade jul, det var jättemysigt och roligt och god mat och innan det vid tolvtiden på natten firade vi julafton hemma :D
Det var nog min bästa kväll på väldigt länge det va såååå mysigt, min älskade bebis var här och åt mat och umgicks med mig, mamma och pappa, han kommer att läsa det här så jag säger till dig att jag älskar dig jättemycket <3 :)
Nej nu ska ni ha en fortsatt trevlig dag, för det ska jag ha! :)
Ja jusste jag kom och tänka på min moster :) Gå in på hennes sida www.chokladspa.net
PUSS ! <3


Christmas presents :D

Heej alla glada idag har jag varit i skolan och tittat på film och haft mysigt och sen har jag köpt julklappar med emil, fett kallt men mysigt va det ändå :D
Snart ska jag väl gå till affären med Sarah och sen ska vi jobba igen, nya tag, men först ska jag äta ;)
Nej nu ska jag fortsätta med andra vettigare sysslor men ville bara göra ett snabbt inlägg här så ni vet att jag lever :)
Hoppas ni får en underbar dag idag, puss och kram !! :D <3


Almost frisk igen ;)

Heej alla mysisar :D Idag ska emelie och min kusin gå på bio och jag vill också följa med, så jag får se hur det blir.
Annars så är jag snorig tyvärr men tror nog att det blir bättre snart får vi hoppas på iallafall :)
Saknar min lilla bebi oerhört mycket nu, jag va bara så tvungen att skriva det <3
Usch jobba imorgon !! inte kul alltså.
Nej nu ska jag äta bullar och ha lite mysis med mig själv och sen ta ett låååångt mysigt bad :D
Hoppas ni får en bra dag ! PUSS ! <3


Sick and tired and don´t get any money for today :(

Hellou sweeties, idag är jag sjuk så jag kan inte jobba och få mina pengar men hellre det än att bli mera sjuk :(
Hoppas bara att jag blir frisk imorgon då jag vill träffa Emelie, Niklas och Gehrke :) Så jag hoppas verkligen!
Ska jobba nu på söndag också så jag får hoppas att jag är frisk då me, eftersom det är helg så får man ju mera pengar :)
Nej nu ska jag fortsätta äta min mat här och bli riktigt mätt, men vi hörs sötnosar :)
PUSS!


School & later work..

Heej på er alla glada :D !! Idag har jag varit i skolan med alla människor, och den snygga killen haha you know who, i know! ;) Nej men sen så har jag bara tagit de lugnt här hemma och suttit här som jag fortfarande gör och snart ska jag träffa emil.
Ikväll ska man jobba klockan sex igen, usch usch men så farligt är det inte faktiskt, man tjänar pengar liksom och det är väldigt najs ;)
I helgen har jag haft jättemysigt, jag va med efraim, johanna, niklas och hans kompisar. Fett myyyysigt !!! :D
På torsdag ska man träffa ida och äta lunch och bara umgås och sen på lördag ska jag och emelie köpa julklappar tillsammans.
Ja vad ska man säga, jobba på söndagen 16.00 - 23.00 usch och blä men det ordnar sig nog.
Nej nu ska jag träffa emil men vi hörs!
Puss & kram och hoppas ni får en underbar dag & kväll <3




Sleeping & working

Godmorgon på er sötnosar! :) Jag vaknade väl för ungefär en kvart sen, så jag har värmt en pizza i mikron så nu sitter jag här och äter den :D
Usch usch usch vad jag har jobbat känns det som, kroppen känner verkligen av det iallafall.
Jobbar på posten 18.00-23.00 och vi har fått jätteroliga skyddsskor.
Första dagen jag jobbade fick jag en kompis direkt och det känns faktiskt väldigt bra för då har man nån att prata med och det bästa är ju att hon bor jättenära mig så vi brukar ta bussen tillsammans :)
Ja jusste förlåt att jag inte har skrivit på länge men det blir ju så när man jobabr sent och sover på dagen för att orka jobbet.
Ska försöka hinna, men kan inte lova nånting.
PUSS PÅ ER ! <3


Not again, but i get money..

Hej på er alla fina! Idag har Carlsson sovit här så hon skjussade mig på cykeln imorse så jag har varit i skolan idag och kom nyss hem :)
Så idag vet jag inte vad jag ska hitta på men klockan halv sju vet jag *suck* POSTEN !! Ska jobba som julkortssorterare på posten från halv sju till elva på kvällen usch usch, men vad gör man inte för pengarna ;)
Jag har jätteont i magen nu också och jag har ingen aning om varför men ska väl ta och vila lite nu täntke jag, men ville bara titta in här så ni vet att jag lever iallafall.
Men ha en bra dag! Puss <3


Eighteen.. :D

Godmorgon på er söta! :) Idag är jag arton, som jag blev igår dårå, det är najs faktiskt.
Happ blev kalas med släkt och vänner igår i lokalen där jag bor, sen drog jag, niklas, emelie, bästa kusin och några till med till krogen Williams och det va kul faktiskt :D
Sen när williams stängde så var det tydligen efterfest nånstans och jag hängde på ja men sen slutade det hela med att jag satt på max med kusinen, emelie och vad han nu heter den andra iallafall, eftersom ingen av oss visste var efterfesten va nånstans haha.
Men vid fyra tiden åkte jag hem och sov iallafall och såå sköööönt det var att sova.
Idag ska jag hem till Jocke men det är först på kvällen annars vet jag inte vad jag ska göra, men om jag ska vara ärlig så känns det som att jag inte orkar göra nånting just idag.
Hoppas ni har haft en lika bra kväll som jag hade igår! och hoppas ni får en lika bra dag idag :D
Puss ! <3 


Tired and so much to do but still cosy with you..

Hejhej, sorry att jag inte har skrivit på länge men jag har inte fårr tiden till det helt enkelt, men nu skrvier jag igen iallafall.
Jag och Niklas sov hos emil igår fett mysigt det va,  vi åt glass och tittade på filmen Jalla jalla haha så stört rolig film :D
Sen somnade vi och emil och malin skulle åka tidigt för att gå till jobbet så vi gick väl upp runt 7-8 tyvärr haha men vad ska man göra.
Sen gick vi hem till mig och tänkte förtätta sova men nej det fick man ju inte för jag skulle träffa Inger på stan klockan 10 för att hälsa på praktiken som jag ska jobba på &  det är Hemtex förresten, det är så himla mysigt där på vintern :)
Sen efter det så gick Niklas & jag hem till honom och hade det mysigt och så, men sen vid klockan ett så hämtade mamma och micke mig för att vi skulle till bup och prata om några nya mediciner som jag ska få för koncentrationen och det gick bra.
Men nu är jag äntligen hemma igen och det är så himlaaans sköönt !! Nej nu ska jag fortsätta äta mina chips och sen ska jag nog ta ett riktigt skööönt bad och bara mysa med mig själv och sen ska jag ha mina mystofflor på mig som jag har nu också hihi :) Åh vad jag älskar julen !! :D :D
Förutom att jag måste julkortssortera på posten men man tjänar så grymt bra med pengar så det är bara därför annars så suger det stenhårt ! IMORGON FYLLER JAG 18 ÅR, då blir det fest i lokalen med släktingar och kompisar och efter det blir det krogen med tomtedräkt :D :D :D Puss på er allihopa och hoppas ni får mysigt såhär på kvällskvisten och framåt för det ska jag ha iallafall.
P.S. sneakgay & Sneakshrimp <3




Winter is cold & cosy :)

Hej på er snyggisar! Idag har jag varit i skolan som vanligt och det var faktiskt kul, eftersom Niklas va där, alltså vi har haft skitkul hela dagen idag, you know the shrimp? :)
Efter skolan så åkte vi bussen till stan och sen blev vi flummiga igen, askul och sen så skulle han hem och jag åkte vidare och köpte en fin tomteklänning, kan lägga upp den så får ni se :D
Och sen efter det gick jag och köpte en julklapp till FIIA, den är jättesöt men ska inte avslöja nånting eftersom att hon kanske sitter och läser det här nu :P
Nej nu ska jag fixa lite i rummet, göra fint och sånt.
Hoppas ni får en bra fortsättning såhär på kvällskvisten som kommer snart! PUSS !

 


My school is cute :)

Heeey you, idag har jag inte varit lika trött för att jag somnade tifigt igår, asskönt somnade faktiskt vid nio på kvällen :)
Idag har jag tittat på julkalandern och den sög precis som jag trodde, julkalandern var mycket bättre förut när man va liten.
Aja men idag har jag varit med skolan på gocart i boländerna, det va kul faktiskt men körde inte utan tittade bara på, så jag och Níklas satt och pratade aslänge med varandra för han ville inte heller köra så det va tur för mig hihi, vi har alltid så kul och kommer alltid vara lika konstiga hoppas jag på iallafall :D
Snart ska jag väl till Gränby centrum och träffa Ida, vi ska fika och titta på julklappar så det blir mysigt tycker jag :) Tror nog inte att jag ska in mer hit ikväll så jag säger väl godnatt redan nu och hoppas ni sover gott och är utvilad tills imorgon för det ska jag vara så jag orkar hela dagen i skolan imorgon.
Nej nu ska jag börja fixa iordning mig så att jag hinner men ni får ha en superbra toppenkväll såhär på kvällskvisten :)
Puss på er !! <3



RSS 2.0