I väntan av Hanna....

Godmorgon sweeeetes! :) Är ni uppe än? haha det är jag, vaknade direkt av väckarklockan och igår så ställde jag in rosenvattnet i mitt rum så att jag ska spruta på mig själv i ansiktet så jag vaknar till, och se på tusan, jag stormade upp som ett spjut och ringde till hanna, och hennes pappa svarade stackarn hihi men men nån måste ju väcka henne, så han gick och väckte henne och sen smsade söta flickan till mig och skrek: usch fan vad jag e trött! :P haha så sööt!
Nej nu ska hon vara här snart nu när jag tittade på klockan ojojoj måste skynda mig nu! Ska väl typ bädda sängen och sen duscha!
Men ha en SUPERbra valborg och drick inte för mycket det slutar bara illa! Själv ska jag inte dricka alls, kanske en öl bara.
PUSS! :D

Valborg imorgon!

Nu sitter man här i vardagsrummet såhär på kvällskvisten och tar det lugnt, hade GLÖMT!! :O att äta lunch ,alltså hur kan man glömma en sån sak?! :S men tydligen så kan man det, jag har ju faktiskt varit duktig och bara städat och tvättat idag så ja vad ska man säga det var nog därför jag glömde bort det för att efter det så va jag tvungen att skynda mig ner på stan för att möta fina Emelie :)
Vi checkade runt lite på stan och så, hon köpte underkläder och en parfym, fint & luktade gott gjorde det! :)
Sen gick vi också förbi tatueringsstudion 13 för att fråga lite men han som tatuerar va inte där idag när vi kom, han hade slutat för dagen, typiskt :/ Men vi ska gå dit nästa vecka.
Jusste jag va ju på stan med mamma innan allt detta, det va ju på morgonen innan hon skulle till jobbet, så för mig blev det en vit sjal & ett vitt skärp som man har i midjan ni vet, på tröjor typ.
Andra gången jag va på stan, med emelie dårå, då köpte jag ett par coola örhängen på lindex, dom har ju gjort om där, fint blev det! :) Har ni varit där?
Nej nu har jag iallfall fått i mig lite mat, soppa blev det, asgott! Mamma är bäst på att göra soppor! Nyttiga också, och sånt tycker jag om :D
Nu ska jag bara slänga en massa kläder och skit, men ska lägga in vinterkläderna i förrådet och bara ha vår/sommar
kläderna i garderoben, man är ju inte dum inte, mindre plats i garderoben liksom ;)
Imorgon är det valborg vad ska ni göra?! :D
Själv så ska jag gå upp mellan 7.30 - 7.00 för att det tar sin tid att göra sig iordning inför dagen/kvällen, sen när jag är klar så ska jag och bästa Hanna ta bussen ner på stan och invänta ANKRACET haha, så muppigt! men vill se vad det är ju och då ska man det också, så hon ville hänka på :)
Efter det börjar forsränningen som vanligt och då blire till att träffa FIIA nånstans på stan och sen så är väl Hanna och jag en stund på stan, för sen runt eftermiddag så kommer älsklingen på besök hihi! :D
Sen på kvällen kommer syster Emelie hem till mig, sen lite senare blir det ju majbrasan här i Årsta så då ska jag springa över till min kära kusin peter och dra med honom ut! Sen ska vi alla stå där och ha kul, jusste blir nog att man träffar paret Watz & Ardung haha, trevligt :)
Vad ska ni göra på valborg? :)
Blir bilder senare när jag har fixat kamera!



Ansiktsbehandlingar 150 kr av mig, men vänta inte för länge.

Hej hej, nu vill jag bara passa på att säga till er som läser det här.
Ett tag framåt nu så kommer jag bara begära endast 150kr (ordinarie. 399kr) på en 35 minuters ansiktsbehandling av mig!

Ni som inte inte vet vad jag gör på en ansiktsbehandling kan läsa detta då:
Först så gör jag rent ditt ansikte med rosen seriens produkter, sen peeling & ansiktsmassage!
Nu blev du nog lite mer intresserad väl?

För att boka så går ni in på www.chokladspa.net.

Om ni vill ha massagen av mig så skriv det till Carola. Hennes mailadress finns på hemsidan som jag skrev.
Ha en bra dag!
Hörs!


Älskar min pojkvän mest av allt!

Du är min min min föralltid, kommer aldrig sluta älska dig, du är min nu och ingen får ändra på det, ingen KAN ändra på det, min kärlek till dig sitter som fastklistrat i ditt hjärta och då menar jag med världens starkaste klister, I love you! <3









For you baby <3

Söndag, den sista helgdagen!

Hellu kompisar! vad gör ni idag? Okei det är söndag så jag kan förstå att dom flesta kanske slappar haha, men jag ska snart ut och gå, min kära pojkvän är ute i garaget och hjälper till, har iallafall packat ner mina saker eftersom vi ska hem till mig idag :)
Igår kväll tittade vi på en jättebra film men kommer inte ihåg vad den hette, mysigt var det iallafall!
Åh jusste jag kom på det nyss, tänk vad man hittade på saker lätt att göra när man var liten, man hade nästan aldrig tråkigt, jag saknar tiderna från årstaskolan (årskurs: 1-6). Visst jag hade det en aning jobbigt med kompisar och sånt, men jag hade då mina bra sidor också, som tillexempel tjejmiddagar och sånt dära mysigt.
Övningskörning blir det nog imorgon, hoppas på det iallafall! :D
Ska träffa Fanny bunny idag, SAKNAR MIN SÖTASTE SÖTNOS JU!!!!!! :D ! <3
Nej nu ska jag sluta sitta här och skriva allt jag tänker på för då kommer jag sitta här för länge haha, nu är det bara att slita sig från dumburken!
Hörs!


Soppa, städ & promenad!

Morsning korsning! :D Idag tänkte jag jättekonstigt när jag vaknade, jag trodde jag sov ensam hemma men nej haha jag sov bredvid älsklingen, hemma hos honom och han skulle jobba idag det fattade inte jag förns typ när jag vaknade igen runt 10 tiden.
Jag har ätit två mackor men nu så lagar jag min egen soppa, asgott! Ni vet rotfrukter, linser, potatis & morötter, suveränt liksom! ;)
Jusste jusste igår kväll så hade vi myyys! :) Love my boy <3
Medans han duschade så fixade jag popcorn och mysigt i sovrummet utan att han visste om det, men sen så kom han glad ut från badrummet och sa att när han hade torkat sig så hörde han popcorn i mikron och innan det så hade han tänkt att "Så mysigt det skulle vara att ligga bredvid älsklingen och mysa, titta på film & äta nånting gott" Och precis det jag hade tänkt mig också hihi cute.
Jusste idag blire till att äta soppan som kommer bli jättegod! I know that ;) Sen så blir det en långprommis men innan blir det till att städa upp lite på golven och så.
Nej nu måste jag tänka på soppan som står ute på spisplattan men vi hörs bästa läsare! Kiss you :)


Myskvällar är bland det bästa som finns! <3

Hej åh hå hur må? haha nej vad dåligt men det bara kom upp i hjärnan. Vad har ni gjort idag då? Själv så har jag varit i skolan och sen jobbat, så efter plugget åkte jag ner till stan och köpte banan sen blev det bussen till sävja för där va kusinen och moster i kyrkan och sjöng hihi, ni vet sån dära barnsång, så då satt jag där och va med hihi mysigt! Sen gick vi hem till Carolas kompis och lämnade hennes sons napp som hon hade glömt och sen så gick vi hem till Carola och fixade lite och jag fick hälsa på kissemissarna :D
Efter allt detta idag så tog jag bussen till stan från Sävja och från stan hem, så nu är den här dagen klar för mig! Ska nog bara softa heeeeela kvällen och titta på desperate housewifes, haha jusste jag sitter och sneglar förbi tv:n ibland det är "förkväll" , det är faktiskt ett småintressant program, vissa saker iaf haha.
Nej nu ska jag fortsätta titta på tv och ska nog fixalixa lite käk!
Ha det bra! :) Puss

En mysig dag med flickorna! :)

Godeftermiddag kära vänner! Nu sitter jag här i soffan och bara softar haha har varit ute och gått i typ 2-3 timmar men det känns som en evighet, jag, emma & moster delade ut reklam till hennes jobb och bra gick det också :)
Innan jobbet så var jag såklart i skolan och träffade the girls and boys!
Usch så sugen jag är på popcorn! Riktigt riktigt sugen alltså, ska nog gå iväg till affären och köpa det tror jag.
Får se om jag får låna liten peng av pappa :)
Nej nu ska jag fråga om pengar och fråga om hanna vill följa med till affären annars får det bli fanny :D
JUSSTE, nu börjar VÅREN komma hit mer och mer :D
Puss <3

Imorgon börjar vardagen igen!

Sur, sur & sur men samtidigt smygleenden ibland, ja jag känner igen mig idag! har varit ute och tittat på bil med mor, far och gulleplutten men det var inte så kul som jag trodde det skulle vara men jag klagade inte iaf.
Sen åkte vi förbi pappas kompis för han skulle lämna tillbaka filmer som han lånat eller något sånt, sen det roligaste haha det var att jag fick prova starta bilen och pappa och älskling var med.
HAHA jag gjorde världens miss! :D För vi stod precis vid infarten till gården och efter en stund innan jag hade startat den så kom en annan bil och väntade haha men sen såg hon att det var jag och vi typ "känner" varandra så hon körde förbi för hon hittade en springa haha, skämmigt men ändå kul! :P
Så snart bliré till att köra lite mera, fast på ett bättre ställe som en stor parkering.
Nej nu ska jag fråga pappa om han har tid nu men vi hörs babes!
P.s jusste, jag och mamma var på stan häromdan så nu har vi bokat tid på torsdag för linser till mig! Najs har längtat läääänge nu.
Pussss

Myskväll med familj!

Hellu darlings! :) Nu sitter man här i soffan med mammas data och ägaren till datan bredvid mig, vi har varit ute på stan idag och för en gångs skull så ringde jag mamma och väckte henne först, klockan åtta var det och jag sov hos Berit och det var underbart mysigt, så nu har hon och jag bestämt att jag ska sova där varje torsdag!  Jusste jag väckte berit också imorse hihi :P
Så jag har varit uppe sen åtta och då åt Berit och jag havregrynsgröt hihi sött :)
Sen så fixade jag mig och sånt och sen så tog jag bussen som gick 9.53 så jag va på stan precis tio och då va mamma där, sen så shoppade vi lite småsaker som t.e.x skosnören, mat, locktång och locktången bliré till att andvända idag! Måste ju se mysig ut när älsklingen kommer hihi, det blir en sånhära myskväll med fin middag(av mor & mig), vin, öl, cider, film, fika :)
Så nu ska mammsen och jag kirra lite käk! :)
See you later! <3

Think beautiful darlings!

Vad gör ni denna underbara kvällskvist? :) Själv så sitter man här i vardagsrummet och tittar ut genom fönstret och ser SOLEN glida in, så himla mysigt tycker inte ni det? :D
Idag vaknade jag för en gångs skull runt sex, har varit dålig på att vakna i tid, men har iallafall inte kommit för sent and that´s a good thing!
Sen har jag varit i skolan, slutade 11 som jag alltid gör på onsdagar, så najs!
Efter det så åkte jag ner på stan och kollade runt lite på nagelgrejer, så jag hittade ett par fina lösnaglar för 125 kronor så dom blev det, fransk manikyr that´s awesome haha, har liksom aldrig testat sånt förut så ville göra det och snyggt var´t det, har redan limmat fast dom ;) Och gud så andra fina det fanns också, men det var med såndära design på naglarna hihi, men vill nog inte ha sånt vardagligt liksom.
Sen så köpte jag en trisslott och vann 10 kronor, så ska väl lösa in den idag och få en ny lott för pengarna, och då hoppas jag på att jag vinner dubbelt så mycket mer än dubbelt än dubbelt dubbelt mera pengar haha :)
Hoppas ni får en forsatt trevlig kväll för det ska jag ha.
P.s SAKNAR MIN ÄLSKLING, men han kommer på fredag hihi, mysa! <3
Lots of love/Angelica
Bild: Google.se

A working day in city! :)

Godkväll nu såhär på kvällskvisten :) Vad hittar ni på idag? Själv så har jag varit i skolan och efter det tog jag bussen ner på stan, eftersom det inte blev något jobb på kliniken idag så blev det jobbsysslor i stan istället, köpa saker och sånt som vi behövde, det var jag, emma (finaste kusinen) och såklart lilla söta moster, puss på er vackra flickor och tack för en underbar och mysig dag med er två! :D
Vi tog också en fika och jag hittade en perfekt kjol på kappahi, ovanligt att jag hittar något där men men, något annorlunda brukar ju oftast vända till något bra :)
Nu har man då skaffat klubbkortet, ni vet ett sånt där häfte med massor av rabbater och sånt, värt att köpa säger jag bara! Men det gäller bara att få tiden till det haha, alla matställen är ju oftast 2för1 och då måste någon annan ta sig tid samtidigt men det fixar sig nog ;)
Var på möte idag också, höll på i 1 timme, lite mera tror jag men iallafall, bra gick det ;)
Efter mötet träffade jag en gammal kompis som jag lämnade tillbaka hennes skor till,  sen åkte jag hem och kirra lite mat till mig själv, ni vet den dära goda pizzan från Ikea och grönsaker ;)
Aja nu ska jag fortsätta med lite annat pyssel och knåp! :P haha nej men ska äta upp min egen lilla "sallad" som består av gurka och kidneybönor och sån dära fransk salladsdressing, asgott ju :D
Nej nu ska jag ta rätt på saker och ting, fortsätta titta runt på internet och sen äta upp min sallad och sen göra lite snyggt på rummet mitt, sen får man se vad som händer, men ha en bra kväll! :)
Pussis


Today it´s a new day and i just love it! :D

Goodmorning sweethearts! :) Idag har jag vaknat med ont i magen tyvärr! :/ Den retas med mig hela tiden men hoppas det går över snart, ska snart ladda över bilderna från mobilen till datan ifall ni ville veta det haha, kom på att det nog inte var så intressant haha :P
Idag är det FREDAG !! :D Fattar ni?! :D Min pojkvän behöver inte jobba och vi ska umgås som bara den har jag bestämt!! :D
Nu sitter man här och dunkar musiiic och msn:ar ;)
Haha låten jag lyssnar på sjunger ju om mig, "sexy" hahaha skojja :P
Jag kan lägga upp den så ni får lyssna, jag lovar ni kommer att känna igen den, men den är skön att lyssna på ibland :)
Nej nu ska jag forstätta med ett och annat :P
Ska bland annat ta en promenad idag igen, min tredje dag i rad :)
Pojken kommer ändå inte hem för ens 4-5 tiden bara för att han skulle göra nånting efter jobbet, men jag klarar mig själv ändå :P
Ha det bäst idag! För det ska jag ha :) Pussiiis <3

Titta på tecknade figuren nere till vänster, hon visar hur man ska dansa :D


Pyssel, pyssel & ännu mera pyssel! :D

Gud så mysigt, nu sittter jag här och lyssnar på "Chopin" ur högtalarna från vardagsrummet, jag kan göra mina dagar så bra & roliga! :)
Just nu sitter jag här vid PAPPAS data bara för att min blev det något knasigt med så jag har fått lämnat in den, så om typ sådär 1-2 veckor får jag tillbaka den, så jag kommer nog inte sitta så mycket här på några dagar men jag tror inte att ni dör för det gör inte jag! :P
Alltså jag har blivit värsta nyttiga bruden ju, jag gör egen mat från grunden typ, ibland iaf och sen så har jag lärt mig att tycka om att städa, det är faktiskt kul för att man vet ju att det kommer blir fint sen så jag har städat varje dag! Sen så har jag börjat pyssla med olika saker som tillexempel kort, armand,halsband, kläder, it´s really fun :)
Nej nu ska jag överlämna tillbaka datorn till pappa men ha en underbar dag idag! :)
Jusste jusste vänta lite, jag var faktiskt väldigt snäll mot min bäste bror idag, jag gav honom frukost på sängen, hahahaha bara för att jag hade tråkigt och var rastlös! men visst fick jag ett smygléende av stolt-myshet :)
Idag blir det hem till älsklingen och göra mat och städa och bara MYSAA!! :D <3
Pussssss på er! :D

 


MORGONPIGG! :D :D :D

Godmorgon alla pigga! :D Det bästa är ju att vakna pigg och verkligen måste gå upp för att inte man inte orkat ligga kvar :) Igår blev det mys :)
Familjen, pojken, brors flicka & lilla jag firade påsk, alla fick en massa saker och godis, tror nog att jag fick mest godis haha, typ tusen kilo av älskling, ett sånt där jättestort ägg ni vet :P
innan blev det kinamat och tog med hem sen blev det påskletande, vin & godis & film på det :)
Men idag är det en ny dag! :) Så den kommer bli najs, det kommer att bli PÅSKMAT! hos söta farmor & farfar :D
Nej nu ska jag fortsätta med min kinamat som blev över från igår, jag är ju först uppe idag så klart att jag måste passa på att ta när det finns kvar! ;)
Vad ska ni göra idag? Ska ni också få leta påskägg, eller måla? :D
Pussen

RSS 2.0