Home after a looong day !

Heeloo peeps ! Idag är jag sååå trött men ändå pigg haha skitjobbigt, har liksom inte koncentrerat mig nånting idag men det är inte så konstigt.
Aja nu har man kommit efter skolan, det va assegt idag och imorgon är det gocart men jag ska inte köra jag ska bara titta på xP Jag har väl för det mesta skrattat i skolan idag, och jobbat lite bara, men men ska inte hålla påa tt skriva mera nu, jag orkar verkligen inte är så himla trött !
Guuuuud vad jag längtar till julen och nyår men längtar mest till lööööördag, då blir det krogen på ett lagligt sätt efter min 18-års fest, ska dit med Niklas i klassen fett shriimp det kommer bli, maybe FIIA och Sebbe kommer också !!!!! :D
Nej ska inte skriva mera nu, bara att jag saknar älsklingen :/ Men vet ni vad?? :D :D :D vi kommer att fira nyår tlsm, fett mysiiiiiigt :)
Puss ciao! :)


Can´t sleep tonight, why?

Hellu sweetes, nu sitter jag här igen på natten, jag förstår inte varför, inatt blev det till halv fyra ungefär och idag kommer jag säkert vara uppe hela natten, promise det är jobbigt men är verkligen aspigg så kan inte sova och det stör mig men vad kan man göra liksom!
Aja förlåt för att jag inte skrev nånting igår, hoppas ni inte blev sura på mig för det.
Jag hann inte skriva för jag sov ända tills klockan halv två eller två och sen åt jag och älsklingen mat och sen blev jag jättemött och trött på det och gick och lade mig en stund och sen blev klockan mycket och så gick jag in i duschen och sen somnade jag igen haha, så jag har inte hunnit, men nu när jag ändå sitter här och äter kakor och chips och juice så kan man väl lika gärna skriva en litet inlägg :P Oj ja jusstja !!! När jag kom hem idag så blev jag faktiskt lite piggare bara för att jag såg på dörren en julgrej och då blev jag direkt glad för jag älskar julen, den är såååå mysig och plus att man fyller år snart, faktiskt om sex dagar :D och sen så när jag kom hem så hade mamma ställt in två små julgranar och sängkläder med tomtar på i mitt lilla rum skitmysigt ju, åh vad jag älskar min mamma hon är bäst!! :)
Sen blev jag så peppad på att städa mitt rum extrafint så nu är mitt rum jättemysigt, jag kabn försöka hinna ta en bild nån dag så ni får se hur mysigt det är :) Nej nu orkar jag faktsikt inte skriva mera, puss ciao <3  


All night long..

Hej på er kvällspigga :D Jag är faktiskt inte så pigg, är faktiskt övertrött snart, men vad ska man annars göra. Jag vill inte somna in själv när det är enda natten på den här veckan som man får sova hos älskling.
Anja har precis gått hem till sig, hon väntade ett tag men sen ville hon hem och sova och då fick hon göra det för mig såklart.
Nej nu orkar jag inte snart vänta längre men jag vill iallafall, får väl se vad som händer.
Usch usch känner att jag bara klagar på allt nu, men ska väl sluta skriva här för jag orkar inte skriva så mycket nu.
Ni kanske vill veta vad jag har gjort innan, sen jag åkte hemifrån.
Jag kom hem till baby och hämtade nycklarna och sen gick jag över till anja och vi fixade oss och gick över till en kompis och sen va vi med dom ett stund och sen gick vi tillbaka hem och åt lite och sen nu så sitter jag här och försöker roa mig.
Men nej nu ska jag ta och sluta skriva, men ni får sova så gott! Hoppas ni hittar på nåt kul idag (söndag), även fast det är det tråkigaste dagen eftersom man vet att man ska till skolan/jobbet nästa dag hihi.
Nighty night på er ! puss ciao <3


It´s going to happen something this day..

Hej på er förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men har inte fått tid till det, men nu kan jag få in en paus och sitta här och skriva lite :)
Jaha vad har ni gjort idag då? själv har jag inet gjort så mycket, jag har bara varit hos farmor och farfar och träffat släkten för att min kusin fyllde år, det var mysigt.. :)
Ja jusste vi fick världens  godaste mat också, speciellt farmors hemgjorda potatismos den är bäst !! :D
Nej nu ska jag nog fixa iordning mig lite och tjata mera på micke att vi ska åka till skokloster, jag längtar ju så mycket till älsklingen och bejbi <3
Vad gör ni såhär på kvälsskvisten? :)
Puss ciao


Sweet morning and the day is coming

Godmorgon alla morgonpigga! :D här sitter jag och äter frukost, det blev faktiskt pommes, fisk och babymorötter med asgod juice :)
Nej nu måste jag skynda mig att äta, har egentligen inte tid med det hära nu, Carola & Emma ska hämta mig halv 12 och då ska vi till ikea och sen ska jag praktisera hos henne på kliniken och dela reklam och sånt :)
Titta gärna in på Carolas hemsida www.chokladspa.net för där finns det väldigt intressanta saker, och håll utkik efter den 7 december, om du inte har tid eller ork att titta på hennes sida så kan jag erbjuda mig att skriva här vad som står där..

Lys upp tillvaron med en Spakväll i vintermörkret! Tid: måndag 7 december kl. 19.00-20.30, drop-in till 19.30. Plats: ÖsterängsTerapeuternaÖsterängsgatan 12A portkod (5 min från VaksalaTorg). Program Under kvällen ges tillfälle till prova-på behandlingar Varmt välkomna!! Köp biljetter senast 4 december hos Katarina på Hårateljen 018-14 58 88 Vaksalagatan 35

ex gör själv ansiktsbehandling, fotmassage, choklad handpeeling med handkräm. Brynplockning till en liten penning .Smyckesförsäljning. Handla fin choklad och SPA produkter. Kl. 20.00 Föreläsning om ”Bra mat för hjärnan”. Lättare förtäring och dryck samt en välkomstpåse med prover/erbjudanden för priset: 100 kr. Passa på att handla fina julklappar.

Hoppas ni får en bra dag sweets! Ciao <3


All day long

Äntligen äntligen hemma efter denna långa & sega dag.
Min hjärna e så seg idag så jag ska nog inte skriva så mycket nu, men jag kom hem nyss, har varit ute med kompisar och köpte wienerbröd och choklad, det är nog det bästa som finns faktiskt.
Just nu så äter jag faktiskt en ovanligt god soppa, jag brukar inte vara sådär jättesugen på soppa i första taget, men den här är verkligen god, mamma lånade en kockbok om vegetariska rätter så jag är väldigt sugen på att få göra nånting jag med.
Nej nu ska jag fortsätta äta, ladda upp bilder från kameran, prata klart med min bejbi i telefonen och bara ta det lugnt och försöka varva ner mig lite till den här låten, den är perfekt att varva ner sig till.
Puss & kram och sov sött !
P.s älskar dig lillen <3


Hoooome..

Hej på er söta och glada :D Jag hade mysigt igår med FIIA och sebbe och dom fick ihop hyllan igår.
Vi åkte in till stan en sväng på kvällen och träffade kompisar och sen åkte vi hem igen och åt varmkorv med bröd, åh det va så gott! sen så åt jag massor av mandariner det a så länge sen och det va lika gott de :)
Jag kom väl hem för en timme sen ungefär och mina fötter värker som tusan, ont gör det..
Men jag överlever iallafall.
Nu sitter jag här och äter, det är så gott med pannkakor och man känner sig alltid lite yngre när man äter det bara för att man åt det oftast när man var liten och då va det det bästa som fanns haha, ja det va tider det.
Åh imorgon är man ledig precis som idag så skönt! men imorgon ska jag dansa balett och då ska jag få dansa till en riktigt fin låt som ni kan få lyssna på för nu ska jag fortsätta äta klart.
Puss och hoppas ni får en bra kväll såhär på kvällskvisten :D P.s kommentera gärna vad du tyckte om låten! :)


Cosy..

Godkväll alla söta läsare, efter skolan så har jag kommit hem och ätit mat och suttit vid datan.
Sen ringde FIIA och då åkte vi till ikea med hennes pojkvän också, det var kul faktiskt men usch vad ont jag hade i fötterna sen, andvände ju dom nya klackskorna från igår.
Nu sitter vi här alla tre hemma hos Sebbe och jag har gett FIIA ansiktsbehandling och hon tyckte det va skönt som tur var haha :)
Nu så ska dom två bygga ihop nån hylla tror jag att det är som dom köpte från ikea så jag ska väl sitta här vid datan så länge och roa mig.
Men hoppas ni får en underbar kväll/natt.
Ciao! <3

A really happy day !

Äntligen 'pusst'  Nu är man hemma igen efter all promenad och shoppande.
Jag fick mina stövlar som jag ville ha och plus massa mera saker :D
Stövlarna hittade jag på sko august.
Benvärmare, tights & jackan på kappahi sen tror jag inte att det var något mer..
Åh gud så skönt det va med ansiktsbehandlingen, så avslappnande & fräsch man känner sig och så luktar det gott som tusan, det luktar choklad !! Och det bästa är ju att man kan köpa massor av produkter av en och samma serie och dom alla som jag har provat är jättebra tycker jag, och mamma tycker också det.
Gå gärna in på min mosters hemsida och kolla mer vad som finns i rosenserien på www.chokladspa.net , och där kan ni även kolla vad hon mer erbjuder, som massage, zonterterapi & pedikyr tillexempel jag lovar er hon är väldigt duktig tycker jag.
Varje gång jag har fått massage eller någon produkt så har jag blivit jättenöjd ! :D
Men nej nu ska jag ta ett sköönt bad och bara njuta så vi hörs senare..
Nighty night, puss! <3





Ciao ciao !

Hej på er ! Idag har jag varit i skolan och jag kom i tid som vanligt :)
Nathalie och jag har haft skojigt i skolan hela dagen och wienerbröd har vi köpt som vi gör nästan varje dag i skolan, men det é ju så gottt !! :D
Sen efter skolan så tog jag bussen till stan och träffade moster och kusin, världens finaste flickor <3
Så nu sitter jag här med dom på Carolas klinik och har hjälpt henne att göra en blogg, så fint blev det :)
Nej nu ska jag hjälpa moster med kliniken och Emma och sen får jag hoppas på att jag får ett par stövlar av mamma som jag har sett på stan.
Puss på er & hoppas ni får en fin dag för det kommer jag att få efter massagen !



RSS 2.0